Wat kost stroom

Vaste kWh prijzen

In veel gevallen is het goedkoper om te kiezen voor vaste kWh prijzen bij een energieleverancier. Dit omdat je daarbij vaak een korting krijgt op de eindafrekening. Als je jou verbruik invult zie je precies wat je maandelijkse stroomkosten zijn bij vaste energietarieven.Tevens kan je filteren tussen verschillende jaarcontracten voor als je langer de kWh prijzen vast wilt leggen.

Variabele kWh prijzen

Als je niet wilt omkijken naar je energiecontract of weet dat je binnen een korte periode gaat verhuizen, dan is het raadzaam om te kiezen voor variabele kWh prijzen. Hierbij is je contract namelijk voor onbepaalde tijd en kan je iedere maand je contract opzeggen.

Wat kost 1 kwh stroom

Wat kost 1 kwh stroom bij een energieleverancier? Om deze vraag eenvoudig te beantwoorden hebben wij hierboven een overzicht gemaakt van de goedkoopste stroomtarieven. De prijzen zijn berekend bij een verbruik van 3500 kwh stroom per jaar. Voor meer informatie over wat 1 kwh stroom kost kan men op een van de bovenstaande energieleveranciers klikken. Je kan ook energieprijzen vergelijken voor gas en stroom op onze homepage. Hierbij rekenen we naast het gemiddelde verbruik van stroom ook 850 m3 gas. Het is ook mogelijk om je eigen verbruik in te vullen of in te schatten met onze vergelijker.

Wat kost stroom

Stroomprijs kwh vergelijken

Op deze manier kun je makkelijk zien hoeveel je stroom kost en welke energieleverancier het goedkoopste is. De prijzen worden vergeleken op basis van de leveringskosten inclusief belasting. Dit is het bedrag per kwh dat per energieleverancier verschilt. Overige kosten als meterhuur en netwerkkosten zijn voor alle energieleveranciers gelijk en zijn dan ook niet meegenomen. Betaalt u meer dan bovenstaande tarieven? Dan betaalt u elke maand teveel!